skip to Main Content
info@schoolclimatetasc.eu

Ši svetainės dalis skirta nurodyti Trento autonominės provincijos politiką (pagal EB reglamentą 2016/679, toliau – „Reglamentas“) dėl asmeninių duomenų, renkamų naršant Schoolclimatetasc.eu svetainėje, tvarkymo. Ji pateikta, be kitų šaltinių, provincijos vyriausybės rezoliucijoje Nr. 54, 2019 m. sausio 25 d., ir šiuo metu galiojančiame jautrių ir teismo duomenų tvarkymo reglamente.

Informacija apie asmeninių duomenų tvarkymą Schoolclimatetasc.eu portale

  1. KODĖL ŠIS INFORMAVIMAS Ši informacija apibūdina, kaip valdomas Schoolclimatetasc.eu svetainės tvarkymas asmeninių duomenų atžvilgiu, susijęs su identifikuotų ar identifikuojamų vartotojų, kurie ją peržiūri ir sąveikauja su ja bei su vietiniais elektroniniais paslaugų tinklais, duomenimis. Informacija teikiama pagal EB reglamento 13 straipsnį. Ji remiasi 2001 m. gegužės 17 d. priimtu 2/2001 rekomendacijos dėl minimalių reikalavimų asmeniniams duomenims rinkti internetu Europos Sąjungoje, kurią priėmė 95/46/EB direktyvos 29 straipsnyje nustatyta grupė.

    Konkretus šios informacijos tikslas – suteikti informaciją apie metodus, terminus ir pobūdį, kaip duomenų valdytojai turi informuoti vartotojus, kai jie jungiasi prie svetainių, nepriklausomai nuo prisijungimo tikslo. Informacija teikiama tik Schoolclimatetasc.eu svetainėje ir ne taikoma kitoms išorinėms svetainėms, kurias vartotojas gali peržiūrėti per nuorodas.

  2. DUOMENŲ TVARKYMO ATSKAITINGAS ASMUO Asmeninių duomenų valdytojas yra Trento autonominė provincija, esanti Trente (Italija), Piazza Dante, 15 – ZIP 38122.

    Duomenų tvarkymo atsakingas asmuo yra profesinio mokymo, trečiojo sektoriaus ir sistemos funkcijų vadovas, kuris taip pat įgaliotas atsakyti į asmens teises, esantis via Giuseppe Gilli, 3, tel. 0461 491377, fax 0461 493521, el. paštas: serv.formazione@provincia.tn.it.

    Duomenų apsaugos pareigūnas yra asmeninių duomenų apsaugos paprasta misijos grupė – via Mantova, 67, tel. 0461 494446, fax 0461 494401, el. paštas: idprivacy@provincia.tn.it.

  3. TVARKYMO TIKSLAI – TEISINIS PAGRINDAS Siekdami didžiausio skaidrumo, informuojame, kad gauti duomenys bus naudojami tik suteikiant prašomą paslaugą ir tik tiek laiko, kiek būtina paslaugai suteikti. Informacija, kurią svetainės vartotojai nusprendžia paskelbti per jiems suteiktas paslaugas ir įrankius, bus pateikta vartotojo sąmoningai ir savanoriškai, išskyrus šią svetainę nuo bet kokios atsakomybės už įstatymų pažeidimus. Vartotojo atsakomybė yra patikrinti, ar turi leidimą įvesti trečiųjų šalių asmeninius duomenis ar turinį, apsaugotą nacionaliniais ir tarptautiniais teisės aktais.

    Svetainės veikimo metu surinkti duomenys bus naudojami tik nurodytiems tikslams ir pagal teisinį pagrindą, nurodytą konkrečioje portalo informacijoje, taip pat saugomi tik tiek laiko, kiek griežtai būtina, kaip apibrėžta specialiame ataskaitoje (taip pat susijusiuose maksimaliuose išmetimo ir archyvavimo ribose).

    Bet kokiu atveju, svetainės surinkti duomenys nebus atskleidžiami jokiomis aplinkybėmis, nebent tai būtų teisėtas teismų reikalavimas ir/arba tik teisės aktuose ar reglamentuose numatytose situacijose.

  4. DUOMENŲ TVARKYMO VIETA Šio svetainės susijusių web paslaugų tvarkymas vyksta minėto organizacijos būstinės vietoje ir yra tvarkomas tik įgalioto techninio personalo arba bet kurių asmenų, įgaliotų atlikti laikinas priežiūros operacijas.
  5. TVARKOMI DUOMENŲ TIPAI Naršymo duomenys Kompiuterinės sistemos ir programinės įrangos procedūros, naudojamos šiai svetainei veikti, įgyja kai kuriuos asmeninius duomenis, kurių perdavimas yra neišvengiamas naudojant Interneto komunikacijos protokolus.

    Tai yra informacija, kuri nėra renkami siekiant sieti su identifikuotais asmenimis, tačiau dėl savo pobūdžio gali, per apdorojimą ir susiejimą su trečiųjų šalių turimais duomenimis, leisti identifikuoti vartotojus.

    Ši duomenų kategorija apima IP adresus arba domenų pavadinimus kompiuterių, kuriuos vartotojai naudoja jungiantis prie svetainės, ir pageidaujamų išteklių URI (Uniform Resource Identifier) adresus. Užklausos laikas, metodas, naudojamas pateikti užklausą serveriui, atsakymo failo dydis, serverio pateikto atsakymo statuso kodas (sėkmingas, klaida ir kt.) ir kiti parametrai, susiję su sistema ir vartotojo IT aplinka.

    Šie duomenys naudojami tik anoniminės statistinės informacijos apie svetainės naudojimą gavimui ir jos tinkamo veikimo patikrinimui bei saugomi tiek laiko, kiek griežtai būtina. Duomenys gali būti naudojami atsakomybės nustatymui, jei įvyktų įtartinų kompiuterinių nusikaltimų prieš svetainę.

    Vartotojo savanoriškai pateikti duomenys Savavališkas, aiškus ir savanoriškas el. laiškų siuntimas nurodytais svetainės adresais reiškia siuntėjo adresų įgijimą, būtinas atsakyti į prašymus, taip pat bet kokius kitus asmeninius duomenis, įtrauktus į pranešimą.

    Kas yra slapukai? Slapukai yra mažos tekstinės bylos, kurias svetainės naudoja saugoti ir rinkti informaciją per naršyklę. Jie dažniausiai naudojami svetainės kokybei matuoti ir gerinti, analizuojant lankytojų elgseną, pritaikant puslapius ir prisimenant vartotojų pageidavimus.

    „Slapukų įstatymas“ (Direktyva 2009/136/EB) pakeitė asmens duomenų apsaugos kodekso 122 straipsnį (Įstatymo leidimo 196/2003), reikalaujant, kad lankytojai gautų sutikimą saugoti arba rinkti bet kokią informaciją savo kompiuteryje ar kituose interneto prijungtuose įrenginiuose.

    Trento autonominės provincijos slapukų politika (Slapukų politika)

  6. DUOMENŲ PATEIKIMAS SAVANORIŠKAI Išskyrus naršymo duomenis, naudodami ar peržiūrėdami šią svetainę, vartotojai aiškiai patvirtina šią informaciją ir sutinka, kad jų asmeniniai duomenys būtų tvarkomi pagal aprašytus metodus ir tikslus, įskaitant galimą komunikaciją su trečiosiomis šalimis, jei tai būtina paslaugai teikti. Duomenų pateikimas ir, atitinkamai, sutikimas dėl duomenų rinkimo ir tvarkymo yra savanoriškas; vartotojas gali atsisakyti sutikimo ir bet kada atšaukti jau suteiktą sutikimą (kreipdamasis į atsakingą asmenį). Tačiau atsisakymas gali padaryti kai kurių paslaugų teikimą neįmanomu, ir svetainės naršymo patirtis gali būti pažeista.
  7. TVARKYMO BŪDAS Asmeniniai duomenys tvarkomi automatizuotais įrankiais tiek laiko, kiek griežtai būtina siekiant tikslų, dėl kurių jie buvo surinkti. Ypatingos saugumo priemonės taikomos duomenų praradimo, neteisėto ar netinkamo naudojimo ir neleistino prieigos prevencijai.
  8. DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS Vartotojas gali bet kada pasinaudoti Reglamento suteiktomis teisėmis, kreipdamasis į Valdytoją naudodamasis žemiau pateiktais formomis arba aukščiau nurodytais kontaktais.

    Pagal galiojančius teisės aktus, jis gali:

    • Prašyti prieigos prie savo asmeninių duomenų (15 straipsnis);
    • Jei mano, kad jie yra netikslūs ar nepilni, prašyti jų ištaisymo ar papildymo (16 straipsnis);
    • Jei yra teisinių sąlygų, prieštarauti duomenų tvarkymui (21 straipsnis), prašyti jų ištrynimo (17 straipsnis) arba naudotis apribojimo teise (18 straipsnis).

    Susiję asmenys gali susisiekti su duomenų apsaugos pareigūnu dėl visų klausimų, susijusių su jų asmeninių duomenų tvarkymu ir teisių pagal Reglamentą naudojimu, naudodamiesi žemiau pateiktomis formomis arba aukščiau nurodytais kontaktais.

    Be to, bet kada turite teisę kreiptis į Priežiūros instituciją.

Form for the exercise of the rights of the interested party (156kb – PDF)

Form for the intervention of the Data Protection Officer (131kb – PDF)

Request form for the content of the joint ownership agreement (58kb – PDF)

 

Back To Top